Gå direkt till Nyheten (Polisens rapport från kvällen/natten)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 augusti 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Polisens rapport från kvällen/natten

Publicerad onsdag, 25 augusti 2021, 08:38 av Björn Smitterberg

20,51 Skara: En bilist stoppas. Visar sig vara ung man som blir misstänkt för olovlig körning och drograttfylleri. Bilen tas i beslag.

Under kvällen har poliser även dirigerat trafik på E20 vid Vara då en lastbil tappat last.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
CatTheHunter
Gäst
25 augusti, 2021 02:13

Allt plus till polisen, vilket jobb Ni gör, varje dag i knark, misshandel, mord. men jag tänkte aldrig dränka mig vid torget, där hade Ni allt fel, inget bra när man inte kan simma. Ok, jag hade ingen flytboj med mig men jag åkte faktiskt veteranbil med okänd. Ändå vad skönt ni ville tänka på mig i pikén vid torget (satt bara vid två yngre tjejer och undrade vad deras framtidsvision var på torra land, får man inte vara nyfiken?). En stor kram till polismannen som trodde jag skulle dränka mig när jag är en landkrabba.