Gå direkt till Nyheten (Nya företag i Götene och Grästorp)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Nya företag i Götene och Grästorp

Publicerad torsdag, 12 augusti 2021, 11:31 av Redaktionen

Perssons Cykelaffär Kinnekulle Eftr AB
har bildats på Stakes väg 16 i Hällekis för handel med cyklar, cykelservice, tillbehör och kläder, samt uthyrning av cyklar. Försäljning i butik och via webb. Ett särskilt företagsnamn, Kinnekulle Mountainbike, ingår i verksamheten. Företaget leds av Johan Emil Odh och Madelené Birgitta Läth, båda Hällekis.
Företaget bildades 5 juli och registrerades 10 augusti.

Bokla Consulting AB
har bildats på Pilbågsvägen 66 i Grästorp för att driva konsultverksamhet inom ledarskap, organisation, HR, administration samt måleri och padel. Företaget leds av Klas Nils-Olof Bohman, Grästorp. Företaget bildades i juli och registrerades 10 augusti.