Gå direkt till Nyheten (Klättrare på värmeverket)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 maj 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Klättrare på värmeverket

Publicerad tisdag, 20 juli 2021, 08:46 av Björn Smitterberg

Poliser larmades på måndagskvällen om att det var personer som klättrade på värmeverkets utsida.

Det var strax efter klockan 19 som larmet kom om klättrarna. enligt vittnen var det tre eller fyra personer som tagit sig in på anläggningsområdet och klättrat upp på den höga byggnaden. När polispatrullen kom hade dock alla självmant tagit tillflykten efter att ha klättrat ned igen.

22,30 krockade en bilförare med föraren av en mopedbil i korsningen mellan Skaragatan och Östergatan. Ingen person kom till annat än lindriga skada. Föraren av bilen, en person i 25-årsåldern, rapporteras för olovlig körning och vårdslöshet i trafik.

04,17 väcktes en person i centrala Skara av stenkastning. En sten krossade ett fönster.