Gå direkt till Nyheten (Fotbollsfest hos krögare)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Fotbollsfest hos krögare

Publicerad söndag, 11 juli 2021, 22:04 av Björn Smitterberg

Det var tyst och stilla på Lidköpings gator på söndagskvällen, några få flanörer syntes.
Men hos vissa krögare var stämningen hög. Final i fotbollens europamästerskap. Och krögarna hade laddat upp i barer, kök och med TV-apparater utomhus och inomhus.

Här är bilder från Bakgår´n och Josefs – båda belägna centralt i Lidköping. Festligt och städat. Vissa bilder togs när England i matchens början tog ledningen över Italien. Det syntes tydligt vid de båda krogarnas uteserveringar var det fanns ”italienska bord” och ”engelska bord”.
Bilderna är klickbara till större format. Foto med tillstånd av resp krögare.

 

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
kalle
Gäst
kalle
12 juli, 2021 04:26

Tillställning som hördes vida omkring, fullt accepterat, inget gnäll här inte!! Alkohol flödar. Såg även personer som raglande, skränande knallade hem på söndags kvällen. Inga häst- eller patrullerande poliser här inte. Men vem bryr sig, sköter mig själv och låter andra ha roligt när så tillfället infinner sig. Startar v8:an och smyger hem, utan att bli anfallen av en gnällis, dom är väl så trötta efter sitt hårda arbete att dom inte orkar mer.

Alvina
Gäst
Alvina
12 juli, 2021 10:14
Svarar  kalle

Konstigt… Har inte hört ett ljud…Ingen har passerat vårt hus femtioelva gånger, skränat, dunkat plåt eller spelat musik så fönsterrutorna skallrat. Har äntligen fått sova, efter minimal vila under helgen. Lite skillnad, med folk som kollar fotboll ett par timmar – självvalt -, på ett begränsat område, och dundrande, stinkande motorer som åker runt, runt hela stan, från tidig kväll till långt in på natten – dessutom två dagar i rad och tvingar folk utstå detta mot sin vilja.