Gå direkt till Nyheten (Många polisjobb i natt)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 19 september 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Många polisjobb i natt

Publicerad lördag, 26 juni 2021, 08:37 av Björn Smitterberg

Poliser som  jobbat under natten har haft en hel del larm att hantera.

Här är uppgifter från de rapporter som upprättats. Vissa ha utelämnats av hänsyn till personer. I några fall har poliser fått lugna ned fester som upplevts störande.

00,13 Skara: Vid Sommarland slår en man sönder en backspegel på sin mors bil. Mannen skadar armen och får föras till sjukhus. Mannen är så berusad att han senare hamnar i tillnyktringcell vid Polisen.

00,50 Lidköping: Kvinna rapporteras för misshandel efter att ha bitit en annan kvinna. Det hände på Framnäsvägen. De båda kvinnorna är bekanta med varandra.

01,25 Lidköping: Vid Framnäs blir en kvinna ofredad av en man. Bekanta till kvinnan ingriper och det slutar med att en man anmäls för ofredande, en annan för att ha misshandlat den man som ofredade kvinnan, En av dem som var på kvinnans sida omhändertas för fylleri.

01,38 Kvänum: I anslutning till en livsmedelsbutik uppstår bråk. Bråket upphör när poliser närmar sig. Ingen vill medverka i polisutredning.

02,43 Helås: En person blir slagen i ansiktet med järnrör. Skadorna bedöms ej som allvarliga. Anmälan om misshandel och skadegörelse då bildäck har blivit sönderskurna.

03,13 Götene: Man gripen misstänkt för misshandel av dotter. Kvinnan uppger att hon blivit så illa slagen att hon mist medvetandet. Fadern har lämnat när poliser kommer.