Gå direkt till Nyheten (Visionärt möte med politiker i samhällsbyggnadsnämnden)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 augusti 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Visionärt möte med politiker i samhällsbyggnadsnämnden

Publicerad tisdag, 08 juni 2021, 17:51 av Björn Smitterberg

Politikerna i Samhällsbyggnadsnämnden samlades i dag till långt möte, det sistaför terminen. Och det handlade mycket om diskussioner om hur saker ska göras i framtiden. I vissa fall finns förslag, i andrafall var det muntliga idéer som dryftades. Mötet började 08 och pågick till 17 med bl a lunch- och kaffepauser, vilket är ovanligt långt.

Det diskuterades hur Östra Hamnen ska användas, hur jorden Västra Hamnen ska göras renare och kanske kunna användas. Framnässtaden tog stor plats. En punkt som återkommer ofta är hur Rudenschöldsrondellen ska göras säkrare. Inga beslut fattades vid de här diskussionerna.

Beslut fattades dock att sälja mark för bostadsändamål på Margretelund och i Själunda.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mikael
Gäst
Mikael
8 juni, 2021 06:05

Hur många gånger skall man bygga om
Rudenschöldsrondellen.
Trafikljus var väl det bästa alternativet som var från början