Gå direkt till Nyheten (Inbrott)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 19 september 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Inbrott

Publicerad lördag, 29 maj 2021, 07:59 av Björn Smitterberg

När ägaren till en bostad kom hem hoppade tre män ned från en balkong och flydde.

Två inbrott har rapporterats från Polisen.

04,27 Brinkastigen i Vara. När ägaren till fastigheten kommer hem ser han hur tre personer hoppar ned från en balkong och flyr. Ägaren larmar poliser som spanar utan resultat. Vid inbrottet har kontanter stulits liksom TV-spel.

06,05 Bäreberg. En jordbruksfastighet som har larm med övervakningskamera i byggnaderna har besök av två personer som tagit sig in i ett garage. Personerna finns på film men är borta när poliserna kommer.  Det är inte känt vad som stulits.