Gå direkt till Nyheten (Blev biten i örat på Torgbron)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 12 juni 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Blev biten i örat på Torgbron

Publicerad torsdag, 13 maj 2021, 19:07 av Redaktionen

En man i Lidköping begär drygt 23.000 kronor i skadestånd av den man som nu åtalas för att ha bitit honom i örat. Tingsrätten ska ta ställning till om den bitande mannen ska fällas för grovmisshandel och hur stort skadeståndet ska bli.

Det var i oktober de båda träffades på Torgbron i Lidköping. Offret blev slagen och blev svårt biten i ett öra och fick sys vid sjukhusbesök.

Mannen som utdelade bettet och slagen har även uttalat till offrets mamma att nästa gång kommer han inte att vara lika snäll. Det skedde samma dag som bråket på Torgbron. Därför handlar åtalet också om olaga hot.