Gå direkt till Nyheten (Händelser under natten – brand i tält)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 19 september 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Händelser under natten – brand i tält

Publicerad söndag, 02 maj 2021, 08:17 av Björn Smitterberg

23,30 Lidköping: Räddningstjänst, ambulans och polis larmad till Kronocampingen. I ett förtält hade en gasolvärmare fattat eld. Brandmännen kunde snabbt släcka elden, polisen har inga misstankar om brott.

23,57 Lidköping: På Nya Stadens torg anträffas en person misstänkt drogad av narkotika. Mannen är född 1973.

03,01 Lidköping: Under natten har Polisen fått uppgifter från Grästorp om att några personer åker runt och kastar smällare. Spaningar gav inget resultat, men vid 3-tiden mötte poliserna den bil som vittnen angett i Lidköping. Bilen stoppades och smällare anträffades i bilen som beslagtogs. En av passagerarna i bilen, född 2004, omhändertogs misstänkt narkotikapåverkad.