Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 september 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad torsdag, 08 april 2021, 12:11 av Björn Smitterberg

Här är de nya företag som registrerades vid Bolagsverket senaste veckan och som har hemvist i västra Skaraborg.

Publiceras normalt onsdagar, men förskjutningar kan ske av olika skäl. Se tidigare publicering under kategorin Näringsliv i spalten till vänster på sidan

Lidköping  

Superspar Nässjö AB
har bildats på Björkhagsgatan 9 för att driva livsmedelshandel. Företaget leds av Hans Fredrik Håkan Jakobsson, Onsala, och Tomas Özbek, Lidköping.

Lira och Luna Hydraulik AB
har bildats på Hemängsvägen 19 för byggnadsverksamhet och montering av hydrauliksystem. Företaget leds av Mrika Prebreza, Järpås, och Delil Tak, Lidköping.

Lysiq AB
har bildats på Lindhagsgatan 7A för att handla med importerad elektronik för försäljning i webshop. Företaget leds av Michael Bo Yngve Timo Fredén, Lidköping.

Gerhards Bärgning
har bildats på Hasslösa Böljan 1 för att bärga och transportera obrukbara fordon, vagnar och maskiner. Företaget leds v Frans Gerhard Lusterberg, Hasslösa.

Litt reklambyrå HB
har bildats på Stenportsgatan 20 för att sprida reklamblad. Bolagsmän är Katham Alih Naser och Liridon Redzepi, båda Lidköping.

Götene

Kullens Trädbeskärning
har bildats på Fullösa Bolum Gökholmen 1 för att erbjuda trädbeskärning och rådgivning. Företaget leds av Frida Marie Jonsson, Fullösa.

Skara

Emil Frid Invest AB
har bildats på Torpvägen 15 för att äg och förvalta aktier m m. Företaget leds av Emil Frid, Skara.

Grästorp

CH Platform Holding AB
har bildats på Bondegatan 7 i Stockholm med säte i Grästorp för att äga och förvalta lös egendom. Företaget leds av Lars Gunnar Österberg, Stockholm, Sven Anders Steen, Lund, och Rolf Christer Wiberg, Bromma.

Biloela AB
har bildats på Trädgårdsvägen 80 för att förvalta fastigheter. Företaget leds av Jan Peter Setterberg, Grästorp.

Frambo Gård
har bildats medadress Gavelvägen 14 i Lidingö men med säte i Grästorp för att bedriva skogsbruk, jordbruk och jaktverksamhet med försäljning av viltkött. Företaget leds av Jonas Per Erik Torell, Lidingö.