Gå direkt till Nyheten (Söker extra pengar för covideffekter på gymnasiet)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Söker extra pengar för covideffekter på gymnasiet

Publicerad torsdag, 08 april 2021, 12:36 av Björn Smitterberg

Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden (UAN) beslutade på förmiddagen i dag att begära två miljoner kronor extra i två år till elevhälsan för gymnasieelever och vuxenstuderande studenter. Bakgrunden är att nämndens politiker räknar med att flera elever kommer att ha behov av elevhälsan som en följd av coronaepidemin.

Liberalen Henrik Gallus begärde vid mötet en redovisning för hur de la Gardiegymnasiet planerar för höstterminen och behovet av extra undervisning om coronapandemin släpper greppet. Detta arbete har, visade det sig, påbörjats med planering vid gymnasiet och kommer att redovisas senare i vår.