Gå direkt till Nyheten (Varabonde söker kärlek i TV4)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 19 september 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Varabonde söker kärlek i TV4

Publicerad onsdag, 31 mars 2021, 11:51 av Redaktionen

Daniel Eriksson, 27 år, spannmålsbonde i Vara är en av bönderna i årets upplaga av ”Bonde söker fru” i TV4.

Nu inleds alltså sökandet efter partner till en grupp lantbrukare med olika intressen. En av bönderna som söker kontakt är Daniel Eriksson med gård strax utanför Vara. Han beskrivs i pressmeddelandet från TV4 som en charmig och lite blygsam kille som dagdrömmer i traktorn om att hitta den rätta. Passionen för lantbruket har alltid funnits och för Daniel har livet på gården alltid varit en självklarhet. Han vill träffa en tjej som precis som han vill leva ett liv på landsbygden.

8 april sänds programmet där bönderna presenteras.