Gå direkt till Nyheten (Rekommendation efter fjällresor: Distansundervisning)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 06 mars 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Rekommendation efter fjällresor: Distansundervisning

Publicerad måndag, 22 februari 2021, 08:04 av Björn Smitterberg

Smittskyddsenheten i Västra Götaland rekommenderar alla kommuner att ha distansuyndervisning för högstadier och gymnasier. Detta för att hindra att smitta från skidsportorterna i fjällen ska spridas i regionen.

Rekommendationen gäller denna  vecka – den första efter lovet.

Lidköpings skolor har sedan tidigare rekommendationer för att minska trängseln. De la Gardie blandar när- och distansutbildning till i mitten av mars. Högstadierna har varannadagsundervisning till och med 5 mars.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *