Gå direkt till Nyheten (Sökning efter saknad kvinna i Lidköping)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 12 april 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Sökning efter saknad kvinna i Lidköping

Publicerad tisdag, 02 februari 2021, 11:27 av Redaktionen

Organisationen Saknad Sverige ska kommande lördag genomföra en sökinsats efter en kvinna i 40-årsåldern som sedan drygt ett år är försvunnen. Sök insatsen har beslutats efter att en hund för en dryg vecka sedan markerade invid Lidan. Hunden är specialutbildad på sökning efter avlidna.

Saknad Sverige vill att flera ansluter och går vissa slingor för att söka, bl a utefter Lidan. Man söker också efter personer som kan dyka och leta. Polisen har gjort ett försök med dykare, men sikten i älven var då för dålig.

_________________
Fler uppgifter – Klicka