Gå direkt till Nyheten (Stulna paket)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 januari 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Stulna paket

Publicerad onsdag, 13 januari 2021, 08:03 av Björn Smitterberg

Ett postombud som levererade paket i Götene blev i natt bestulen på flera paket.

Ombudet använde en paketcykel och hade flera paket att dela ut. När ett paket delades ut på Järnvägsgatan lämnades cykeln obevakad en stund och då försvann fyra paket. Polisen kontaktades 02,20 och har spanat utan resultat.

Två män greps på tisdagskvällen misstänkta för bilstöld. Ingripandet skedde vid Stora Ekeberg. De båda färdades i ett stulet fordon. Föraren misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning, och passageraren för narkotikabruk.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *