Gå direkt till Nyheten (Stal bil – med passagerare!)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 04 december 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Stal bil – med passagerare!

Publicerad fredag, 25 december 2020, 22:11 av Björn Smitterberg

Vara, Korsgatan, var i kväll plats för dramatik strax före klockan 20. Medan en man var inne på en pizzeria väntade hans kvinnliga sällskap i bilen. Mannen hade lämnat nycklarna i bilen. Då kommer plötsligt en man och hoppar in i bilen och startar den.
Kvinnan kastar sig ur bilen och klarar sig utan skador medan bilen försvinner. Polis larmas.
Det visar sig efter en stund att mannen har kvar sin mobiltelefon i bilen. Den lyckas man spåra och poliser får syn på bilen på en väg mot Främmestad. Här blir ett efterföljande som slutar med att biltjuven kör i diket. Han springer, men inte tillräckligt fort. Han grips.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jim_Ljung
Gäst
Jim_Ljung
28 december, 2020 01:24

Varför händer det aldrig mig ?