Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 06 oktober 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad onsdag, 23 december 2020, 17:48 av Björn Smitterberg

Här är de nya företag som registrerades vid Bolagsverket senaste veckan och som har hemvist i västra Skaraborg.

Publiceras normalt onsdagar, men förskjutningar kan ske av olika skäl.

Lidköping

Slättens smide AB
har bildats på Lovene Slätten 1 för att driva verksamhet inom stål och smide samt montage- Företaget leds av Hans Martin Stellan Leibel, Lovene.

Lanternan i Spiken AB
har bildats med adress Spiken Sjöklippan 1 för att äga och förvalta samt uthyra fast egendom samt förvalta värdepapper. Företaget leds av Stig Gunnar Gustafsson, Spiken.

Gillenby AB
har bildats med adress Mårdvägen 21 för att förvalta värdepapper samt bedriva konsultverksamhet inom utbildning, fastighetsskötsel samt utföra VVS- och bygguppdrag.

Leoj Invest AB
har bildats på Paddelvägen 8 för att handla med värdepapper. Företaget leds av Joel Ingemar Gustavsson, Lidköping.

Kurat Förvaltning AB
har bildats på Dalholmsgatan 12 för att förvalta aktier och andra värdepapper, samt förvalta fastigheter m m. Företaget leds av Kurt Albert Atterfelt, Lidköping

Götene

J & C Fastigheter i Lidköping AB
har bildats på Järnvägsgatan 27 för att äga och förvalta egendom. Företaget leds av Nils Christer Åkesson, Götene, och Jerry Leonardh Åkesson, Källby.

Pernilla Sahlström
har bildats på Blomberg Norra Kleven 8 för att skapa mönster till tapeter, textilier, inredning m m samt försäljning av produkter med mönsterdesign samt licensiera mönster åt andra företag.

Kermo Förvaltning AB
har bildats med boxadress 22 för att driva restaurangverksamhet m m. Företaget leds av Aram Pulus Yüksel, Lidköping, och Hatun Abdulkarim, Bandhagen.

Magasinet Self Storage Sverige AB
har bildats med boxadress 12 för att hyr ut minilager och förråd, samt handla med förvaringstillbehör. Företaget leds av Car Philip Bruno Blank, Norra Vånga.

Skara

Ekens i Skara AB
har bildats på Härlunda Yxnebacken för uthyrning av lokaler samt handel med skogsmaskiner m m. Företaget leds av Erik Olof Tobias Knutsson, Härlunda.

Vara

Kodland AB
har bildats med adress Vedum Skogslyckan 1 för att erbjuda konsultverksamhet inom IT-området. Företaget leds av Ludwig Erik Rydberg, Vedum.

Kvistegården Bygg AB
har bildats med box 384 i Stora Levene för att bedriva byggnadsverksamhet. Företaget leds av Karl Petter Kvistegården och Malin Elisabet Knutsson, båda Stora Levene.

Klavera AB
har bildats på Olas Gränd 2 för att erbjuda konsulttjänster i fastighetsbranschen samt överlåtelser och förvaltning av företagsinvesteringar m m. Företaget leds av Joakim Björndahl, Vara.

BRD Bil & rekond HB
har bildats med box 407 i Stora Levene för att erbjuda reparation, service och rekond av bilar och lantbruksmaskiner.