Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 11 april 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad torsdag, 26 november 2020, 14:48 av Redaktionen

Här är de nya företag som registrerades vid Bolagsverket senaste veckan och som har hemvist i västra Skaraborg.

Lidköping

Estetik Stella AB
har bildats på Sävare Lindgården 1 för att bedriva skönhetsvård inom injektionsbehandlingar. Företaget leds av Anna Sophia Margareta Gustafsson, Sävare.

Martin Särevik Holding AB
har bildats på Djurgårdsgatan 5 för att handla med värdepapper. Företaget leds av Martin Särevik, Lidköping.

Energioptimisten AB
har bildats på Djurgårdsgatan 36 i Lidköping för att verka som konsult i energibranschen m m. Företaget leds av Christer Broberg, Lidköping.

Skaraborgs Byggstyrning
har bildats med adress Sunnersberg Rosenberg 1 för att bedriva konsultverksamhet i byggbranschen. Företaget leds av Andreas Paulsson, Sunnersberg.

Lööv´s Reparation & Maskin
har bildats på Hasslösa Backen 16 för att utföra service och reparationer på fordon och maskiner. Företaget leds av Per-Eric Lööv, Hasslösa.

Götene

PL Prefabmontage AB
har bidats på Tallskogen 10 för att utföra markarbeten, grunder, byggen och montering av prefabricerade betongelement. Företaget leds av Olof Peter Larsson, Götene.

Skara

MD Cropping AB
har bildats på Eva Åsbrinks gata 5 för att utveckla och driva lösningar inom högteknisk odling av grödor. Företaget leds av Stefan Dennis Fridh, Skara, och Per Mikael Jonsson, Skara.

Eternus Fastighetsbolag AB
har bildats på Torpvägen 9 för att köpa in, renovera och hyra ut bostäder.

Vara

Cookie Express Sweden
har bildats på Fåglaviksvägen 8 i Larv  for att driva webbhandel med kakor och andra bakverk. Företaget leds av Gisela Süzel, Larv.

Eleonoras Blomdecor & Hantverk
har bildats på Tråvad Herrgårdsvägen 9 för att saluföra blommor, buketter och krukor av konstgjorda blommor samt hantverk. Företaget leds av Eleonora Jurgela Jagorova, Tråvad.