Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 april 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad onsdag, 04 november 2020, 12:29 av Björn Smitterberg

Uppdateras varje vecka. Uppgifter från Bolagsverket.

Tidigare veckor – klicka till Näringslivssidan

Lidköping

Nordendorph Consulting AB
har bildats på Silverplåtsvägen 18 för att erb juda företagsrådgivning åt företagsledningar. Företaget leds av Tobias Nordendorph.

Leibels Måleri AB
har bildats på Lovcne Tomten 5 för målningsuppdrag. Företaget leds  av Per Johan Kristoffer Leibel, Lovene.

Lindhs Förvaltning i Lidköping AB
har bildats på Rudenschöldsgatan 21 för att förvalta värdepapper, bl a i dotterbolag. Företaget leds av Katarina Lindh och Rolf Christer Tomas Lindh, Lidköping.

JXP Fastigheter AB
har bildats på Traversgatan 16 för att äga och förvalta fastigheter. Företagete leds av Jan Henrik Roos, Lidköping.

Ember Datacenter Lidköping AB
har bildats på Fabriksgatan 4 för att driva datacenter. Företaget leds av Andreas Aronsson, Källby, och Robert Lidberg, Göteborg.

Inifrån&Ut – ÅsaE. KBT
har bildats som enskildfirma av Åsa Ekberg, Råda Ekero 1 för att erbjuda behandlingar med kognitiv beteendeterapi, samt ge föreläsningar och utbildningar, ge goachning inom bl a livsstil, utveckling hälsa och mediyoga.

Götene

Le´s Living HB
har bildats på Nedergården i Vättlösa för handel med bivaxfolie. Bolaget leds av Elin Helena Jannesson, Hangelösa, och Linus Strand, Vättlösa.

Skara
Wollro AB
har bildats på Hospitalsgatan 1 för att äga och förvalta fast egendom. Företaget leds av Claes Henry Peter Johansson, Härlunda.

Skutte och Bollo AB
har bildats på Istrum Tallbacken 1 för att arbeta som konsult inom preventiv medicin, videoproduktion, programmering samt kapitalförvaltning. Företaget leds av Karl Jonny Lindgren och Karin Emma Johanna Andersson, båda Istrum

Vara

Malmeviks Ekonomistyrning AB
har bildats med adress Ryda Kantorp 2 för att erbjuda konsultverksamhet i redovisning och ekonomitjänster m m. Företaget leds av Gerth Malmevik, Ryda.

Dodi Mark AB
har bildats på Arkivvägen 14 för att utföra markarbeten och anläggningsarbeten. Företaget leds av Kjell Michael Swenson, Härryda.

B Jadenfelt Design AB
har bildats har bildats på Norra Vånga Karlsgården 4 i Kvänum för e-handel av textila konsthantverksprodukter och mönster. Företaget leds av Lilian Birgitta Jadenfelt, Norra Vånga.