Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 april 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad torsdag, 29 oktober 2020, 12:02 av Björn Smitterberg

Uppdateras varje vecka. Uppgifter från Bolagsverket.

Tidigare veckor – klicka till Näringslivssidan

Lidköping 

Pablo Figueroa AB
har bildats på Förmansvägen 41 för att bedriva konsultverksamhet inom padeltennis. Företaget leds av Pablo Fugueroa, Lidköping, samt Kjell Sören Persson, Lidköping.

Grästorps Familjerätt AB
har bildats med adress Råda Häggene 23 för att erbjuda konsultationer inom familjejuridik, skatter m m. Företaget leds av Åsa Carlsson, Råda.

Vara

Lidås Design AB
har bildats på Lidås, Tråvad, för att driva frisörverksamhet. Företaget leds av Lina Viola Christin Mellegård, Tråvad.

Vide Vlterius AB
har bildats på Vara Assarsgården 3 för att bedriva konsultverksamhet inom företags- och organisationsledning, chefsstöd och rådgivning m m. Företaget leds av Jan-Erik Wallin, Vara.

Brøndum & Petersen Windpower Filial
har bildats på Box 9 för att driva vindkraft, samt sälja varor och tjänster i branschen. Företagets ledning finns i Köpenhamn.

Skara

Skålltorps Herrgård AB
har bildats på Skålltorps Herrgård för att erbjuda konsulttjänster inom företagsledning m m inom matprocessundustri, samt arrangera matupplevelser med bl a mat- och vinresor, publicera recept och matartiklar. Vidare ingår heminredning m m. Slutligen ingår även uthyrning av stallplatser. Företaget leds av Erik Thomas Perkiö och Bus Ann-Kristin Eriksson, Skärv.

LGI Konsulting
har bildats med adress Kanikegatan 4 A för att bedriva konsultverksamhet, service och utbildning inom kemoanalytisk kemi m m. Företaget leds av Lars-Göran Isaksson, Skara.

Nolängskällan
har bildats med adress Eggby Noläng 1 för att driva jordbruk och uthyrning av betesmark. Företaget leds av Pia Johansson Millqvist, Eggby.