Gå direkt till Nyheten (Säsongsavslutning för Lundsbrunns vandrare)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 november 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Säsongsavslutning för Lundsbrunns vandrare

Publicerad söndag, 25 oktober 2020, 12:54 av - Inskickat material

Vandrarklubben Lundsbrunns sista kinnemil för säsongen var förlagt till området runt egna klubbstuga i Sävare Lunneberg.

Alla 207 vandrarna bjöds på korv, bröd, kaffe och kaka vid  målet. Vandrarklubben tackar alla vandrare för en fantastisk säsong med i genomsnitt 184 personer per vandringstillfälle trots den rådande krisen då vi fick avlysa två vandrings tillfällen på grund av coronapandemin.

Taxk alla vandrare som i mål kommer med så mycket tacksamhet och fina kommentarer runt våra vandringar, detta skickar vi med till alla banläggare som under året har gjort ett stort arbete med att arrangera våra kinnemilar.

Helena Hermansson