Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 april 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad onsdag, 21 oktober 2020, 14:55 av Redaktionen

Uppdateras varje vecka. Uppgifter från Bolagsverket.

Tidigare veckor – klicka till Näringslivssidan

Lidköping 

Anna Hugosson Konsult AB
har bildats på Duvetorpsvägen 3 för konsultverksamhet inom hälso- och sjukvård, skrivverksamhet samt föreläsningar m m. Företaget leds av Anna Hugosson, Lidköping.

Mapialklas AB
har bildats på Skördevägen 10 för att bedriva kapitalförvaltning. Företaget leds av Karl Johan Marcus Wilenius och Klara Ulrika Renholm, Lidköping.

Götene

Ljungkvist Musik & Styling AB
har bildats på Sandbäcksgatan 17 för att bedriva musik och frisörverksamhet med bl a underhållning och skivförsäljning. Vidare kommer företaget att bedriva frisörverksamhet. Företaget leds av Johan Hugo Ljungkvist och Linda Margareta Ljungkvist, Götene.

Skara

Skara Däck & Fälg AB
har bildats på Vallgatan 42 för att driva däckverkstad. Företaget leds av Martin Tomas Johansson och Vivianne Viktoria Vekony, Kvänum.

Skara Industriförsäljning AB
har bildats på Vallgatan 42 för att driva grossist- och detaljhandel inom fordonsbranschen samt värdepapper. Företaget leds av Per Allbin Berlin, som är VD och styrelseordförande, samt styrelseledamöterna Kjell Olve Berlin, Skara, och Camilla Elin Lovén, Skara.

Vara

FREAB Invest AB
har bildats på Tegelbruksgatan 1 i Kvänum för att äga och förvalta värdepapper samt arbeta som konsult i organisationsutveckling och försäljningsverksamhet i bygg- och plåtsektor. Företaget leds av Ragnhild Catarina Vinge och Hans Fredrik Evaldsson, Lidköping.