Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 25 juli 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad onsdag, 14 oktober 2020, 14:00 av Redaktionen

Uppdateras varje vecka. Uppgifter från Bolagsverket.

Tidigare veckor – klicka till Näringslivssidan

Lidköping

Micore Boats AB
har bildats på Eldaregatan 4 för att bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av båtar, plastprodukter till släpvagnar och andra komponenter. Förteget leds av Torsten Peter Tholérus, Spiken, och Malin Margaretha Tholérus, Lidköping.

Frisör Ulrika Vadh AB
har bildats på Stenåsvägen 19 för att driva frisörverksamhet genom hembesök hos kund och försäljning av kemiska produkter samt erbjuda redovisningstjänster.

LinkedClient AB
har bildats på Stafettgatan 12  för att erbjuda tjänster inom företagsutveckling, säljkommunikation och marknadsföring. Vidare erbjuds marknadsrföring via sociala medier m m. Företaget leds av Melker Olof Emanuel Adolfsson, Lidköping.

JF Solutions AB
har bildats på Björnvägen 18 i Lidköping för utveckling och tillverkning av produkter för bygg, elektronik, hushållsartiklar och fritidsprodukter. Företaget leds av Kent Johnny Michael Axtelius, Lidköping, och Fredrik Gustav Jansson, Kållandsö.

Vara

Reve Garden Design
har bildats på Naum Folkskolan 1 för att planerar, ritar och designar trädgårdar, möbler och inredning. Företaget leds av Åsa Maria Evelina Sahlin, Naum.

Grästorp

Outwest Group
har bildats på Johanneberg 15 för att e-handla medsmycken och assessoarer. Företaget leds av Johan Filip Larsson, Grästorp.