Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 december 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Veckans nya företag

Publicerad torsdag, 08 oktober 2020, 15:26 av Björn Smitterberg

Uppdateras varje vecka. Uppgifter från Bolagsverket.

Tidigare veckor – klicka till Näringslivssidan

Lidköping

Superspar Jönköping AB, samt Superspar Borås AB
har bildats på Björkhagsgatan 9 för att äga och förvalta aktier m m. Företaget leds av Aslihan Atilgan, Spånga.

Martin Särevik Lidköping AB
harbildats på Djurgårdsgatan 5 för att förvalta fastigheter, hyra ut personal, handel med fordon och aktier. Företaget leds av Martin Särevik, Lidköping.

HQ Sound Image
harbildats på Bollgatan 8 C för att erbjuda tjänster som ljudtekniker vidbl a evenemang. Företaget leds av Hans Gunnar Oscar Hellqvist, Lidköping.

Tengboms Fiskeri & Montagetjänst
harbildats på Otterstad Bergdalen 1 för att bedriva fiske och portmontage. Företaget leds av Jörgen Mattias Tengbom, Otterstad.

Stall Finnagården
har bildats på Friel Finnagården 2 för att uthyra bl a stallplatser, ridhus och hagar. Företaget leds av Jenny Elisabeth Nyström, Friel.

Götene

Hyrbilen Götene AB
Har bildats på Järnvägsgatan 27 för att bedriva uthyrning av fordon. Företaget leds av Nils Christer Åkesson, Götene, och Jerry Leonardh Åkesson, Källby.

Stilla sinnet med Sofia
har bildats på Västergatan 10 för att erbjuda återhämtningsterapi, leda samtal, gruppterapi, meditationsgrupper och mindfulnessdagar m m. Företaget leds av Sofia Ingemarsson Nuredini, Götene.

De la Blanka
har bildats med adress Box 12 för att handla med konfektion och accessoarer för män undereget varumärke. Företaget leds av Carl Philip Bruno Blank, Norra Vånga.

Vara

Klarén Holding AB
har bildats på Önum Storegården 1 för att äga och förvalta värdepapper och aktier. Företaget leds av Sonny Bo Egon Klarén, Önum.

Levene Fastigheter AB
har bildats på Parkvägen 18 i Stora Levene för att förvärva, uppföra, äga, exploatera, utveckla, förvalta och försälja fast egendom samt värdepapper och hyresrätter m m. Företaget leds av Katarzyna Iwona Maik, Stora Levene.

Grästorp

Sandras Skönhetsrum
har bildats på Forshallsgatan 8 i Grästorp. Företaget leds av Sandra Axelsson Sunnerdahl, Grästorp för att erbjuda behandlingar.