Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 01 december 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Veckans nya företag

Publicerad onsdag, 30 september 2020, 12:38 av Björn Smitterberg

Uppdateras varje vecka. Uppgifter från Bolagsverket.

Tidigare veckor – klicka till Näringslivssidan

Lidköping
Superspar Sverige AB
har bildats på Björkhagsgatan 9 för att äga och förvalta aktier och andelar i bolag. Företaget leds av Aslihan Atilgen, Spånga.

Smultronbacken AB
har bildats på Sunnersberg Smultronbacken 1 för att verka inom friskvård, friluftsliv, fastighets- och trädgårdsskötsel samt ledar- och organisationsutveckling. Företaget leds av Sven David Pilfalk och Anna-Karin Marie Pilfalk, Sunnersberg.

Maria Källsson Konsulära Tjänster AB
har bildats på Mellbygatan 42 för att erbjuda konsultverksamhet inom krishantering, moderering, textproduktion och konsulära ärenden. Företaget leds av Ulrika Birgitta Liss-Daniels, Göteborg, ;aroa Sofia M Brattwall Holmquist, Västra Frölunda, Jennie Magdalena Lann, Gösslunda, och Maria Källsson, Lidköping.

Labäcks Lantbruk AB
har bildats med adress Hovby Labäck 1 för att driva jordbruk. Företaget leds av David Holmqvist och Stina Linnea Kihlén, Hovby.

ACM Konsult AB
har bildats på Djurgårdsgatan 36A för attdriva konsultverksamhet inom livsmedelsproduktion och -försäljning. Företaget leds av Mats Evan Andersson.

S Blå RS Taxi
har bildats på Parkgatan 2 i Järpås för att driva taxirörelse. Företaget leds av Simon Salbo, Järpås.

Brolunds Vatten och Avlopp Ek för
har bildats med adress Gösslunda Brolund 1 för att tillhandahålla anslutningar för vatten och avlopp åt föreningens medlemmar. Föreningen leds av Kjell Göran Berntsson, Gösslunda.

Götene
Götene Bowlinghall AB
har bildats på Ymergatan 2 för att driva bowlinghall samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper. Företaget leds av Björn Mats Hulén, Hällekis.

Zoltan´s Bilservice
har bildats på Smedjegatan 12 för förmedlingsverksamhet av bilar och MC, verkstad för fordon samt däckverkstad samt försäljning av delar. Företaget leds av Zoltán Kertész, Götene.

EB – Digital Marknadsföring & Analys
har bildats på Klubbgatan för tjänster inom digital marknadsföring. Företaget leds av Erik Anders Bohman, Götene.

Vara
Boströms Kran Vara AB
har bildats på Nordhemsgatan 23 för att erbjuda entreprenaduppdrag med mobilkranar. Företaget leds av Karl Markus Boström, Sara Katarina Emanuelsson och Per Anders Emanuelsson.

Hantverkaren Jonsson Byggservice
har bildats på Tingshusgatan för att erbjuda byggnadssnickeriarbeten.

Levene Hunddagis och Hundpensionat
har bildats på Levene Ravelsgården 3 för att erbjuda förvaring, rastning och utfodring av hundar. Företaget leds av Ann-Chatrine Elisabeth Bryntesson, Levene.

Grästorp

Fri Utan Socker 4ever
har bildats på Ås Österlanna 3 för att bedriva konsultverksamhet inom beroendebehandling, rådgivning och föreläsningar. Företagt leds av Camilla Therese Sporring, Ås.