Gå direkt till Nyheten (215 vandrade med Vandrarklubben)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 06 december 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

215 vandrade med Vandrarklubben

Publicerad söndag, 27 september 2020, 20:43 av Björn Smitterberg

Vandrarklubben Lundsbrunn ordnade söndagens Kinnemilen från Sjölunda skola.

Trots det gråa och blåsiga vädret kom det 215 tappra vandrare till start. Dessa började med att gå en del av motionsspåret, därefter en skogsväg mot Sjölunda semesterhem. Här gick  fem deltagare kilometern över gården och åter till skolan. De övriga fortsatte nu ner mot sjön och följde denna en bit, sedan i skogen för att komma till strandpromenaden. Här gick man fram till Lockörn, det var friska vindar utefter sjökanten och sedan upp genom Villa Giacominaparken, förbi det vackra lusthuset och åter mot skolan genom villakvarteren.

Nästa söndag väntar vandring i Filsbäck, start vid badet mellan 8.30 och 11.