Gå direkt till Nyheten (Diger lunta med polisrapporter från natten till lördagen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 11 april 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Diger lunta med polisrapporter från natten till lördagen

Publicerad lördag, 26 september 2020, 08:58 av Björn Smitterberg

Det har varit ovanligt stökigt för poliserna som arbetat under natten.
En av poliserna blev slagen.

Här är händelserna i kronologisk ordning:

21,57: Trafikolycka på Vättlösavägen i Götene. Ingen skadad, inga misstankar om brott.

22,39: Poliser kontrollerar en bilist på länsväg 186 i Nossebro. Misstankar om rattfylleri väcks och vid noggrann kontroll visar mannen, som är i 50-årsåldern, 0,22  promille – strax över gränsen för rattfylleri.

23,24: Arbetsplatsolycka på Semper i Götene. En person har fått hett vatten och lut över sig. Skador i ansikte och på kroppen.

01,33: En man på besök hos en annan man i Kvänum blir våldsam när de båda blir ovänner. Värden i bostaden blir slagen och angriparen lämnar bostaden för att åka hem. Han är då nära att köra på andra personer. Mannen som strax efteråt grips i sin egen bostad är nu anhållen av åklagare. Han är misstänkt för försök till grov misshandel, misshandel och olaga hot.

02,18: Brand i bil på Plantagen i Skara. Orsaken inte känd, och branden rapporteras som skadegörelse.

02,32: Fyllerist omhändertas på Nya Stadens torg.

03,18: En man får mot sin vilja besök av fyra andra män i sin bostad på Skaragatan. Det blir bråk när de objudna ska avhysas, poliser larmas. En av de fyra hotar mannen i bostaden. Polisen kommer och rapporterar de fyra  för hemfridsbrott. En av dem grips och sätts i polisbil. Här börjar han slåss med polisen, hota och orsaka ett bråk han självklart inte kan vinna. Rapporten handlar om misshandel, hemfridsbrott, våld mot tjänsteman och olaga hot. Polismannen fick inga skador.

04,59: Tre personer misstänks förskadegörelse efter att ha krossat ett fönster till en entrédörr. Det gick på morgonen inte att klarlägga vem av de tre som utfört skadegörelsen.