Gå direkt till Nyheten (Ny nämnd tillsätter arbetsutskott)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ny nämnd tillsätter arbetsutskott

Publicerad onsdag, 23 september 2020, 12:28 av Björn Smitterberg

Servicenämnden tillkom i vintras i Lidköping och har övertagit ansvarsområden från flera andra nämnder som hanterar fastigheter, parker, gator, kost, städning, fordon och mycket annat. Nämnden beslutade vid sittsenaste sammanträde att tillsätta ett arbetsutskott.

Till utskottet utsågs nämndledamöterna:
Karl Wiktorsson (S), ordförande
Helena Börjesson (C), 1:e vice ordförande
Mikael Kaufmann (KD)
Mathias Andersson (M), 2:e vice ordförande
Pär Johnson (L)

En kommentar på “Ny nämnd tillsätter arbetsutskott”

  1. Stefan skriver:

    Just fastigheter, parker, gator, kost, städning, fordon och mycket annat skulle kunna bedrivas till stora delar i privat regi. Då skulle även kommunen klättra i näringslivsrankingen. Många företagare i Lidköping har idag kommunen som konkurrent inom flera områden. Men just det synsättet sitter nog tyvärr lite för hårt i väggarna.

Kommentarerna är stängda