Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 23 september 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad onsdag, 16 september 2020, 15:17 av Björn Smitterberg

Uppdateras varje vecka. Uppgifter från Bolagsverket.

Tidigare veckor – klicka till Näringslivssidan

Lidköping

Nordic Plattsättning Lidköping AB
har bildats på Villavägen 29 för att utföra plattsättningar. Företaget leds av Karl Mikael Christoffer Orrbén, Lidköping.

Kyrktomten´s Transport AB
har bildats på Storgatan 25 i Järpås för att bedriva transportverksamhet. Företaget leds av Lisa Fanny Josefin Högberg och Lars Patrik Benny Svensson, Järpås.

Tomas Burman AB
har bildats på Gränsgatan 3 i Järpås för verksamheter med travhästar och värdepapper. Företaget leds av Tomas Burman, Järpås.

Vackra Vingar
har bildats på Stenportsgatan 58 A för att erbjuda mediala tjänster. Innehavare är Inger Ulrika Flensén, Lidköping.

J & S Clinic HB
har bildats på Norra Torngatan 7 för att driva skönhetsklinik med sminkning och hårborttagning. Företagets bolagsmän är Sawaan Ahmad Fakhereddin och Jiyan Said Hussein, båda Lidköping.

Svarta Katten KB
har bildats på Häggesled Ängen 1 för tävlingsverksamhet med hästar. Företagets komplementär är Tobias Karlsson och kommanditdelägare är Lena Johanna Karlsson, båda Häggesled.

Götene

Demoriv
har bildats på Mandolingatan 14 för att upphämtning och försäljning av återbrukbart material efter rivning och anläggning av byggnader. Företaget leds av Johan Pettersson, Götene.

Little Texas Cars & Trucks AB
har bildats med box 12 för att handla med personbilar, lastbilar MC och andra fordon. Företaget leds av Carl Philip Bruno Blank och Sandra Marie  Margaretha Blank, Kvänum.

Skara

Vardagsfixaren Skaraborg
har bildats på Hötorgsgatan 1 B för att erbjuda tjänster inom trädgårdsskötsel och fastighetsservice. Företaget leds av Mathias Kjell Christer Ahlqvist, Skara.

Vara

Scandinavian Racehorses i Edsvära AB
har bildats på Edsvära Härlingstorp 5 för utbildningsverksamhet, marknadsföring och konsultverksamhet inom hästsport, samt uppfödnings och tävlingsverksamhet med hästar. Företaget leds av Anna Linnéa Johansson, Blentarp, och Anette Johansson, Edsvära.