Gå direkt till Nyheten (Vann titel som bästa måltidschef)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 25 juli 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Vann titel som bästa måltidschef

Publicerad onsdag, 16 september 2020, 09:16 av - Inskickat material

I går kväll avgjordes White Guide Junior och Senior där Lidköpings kommun var nominerad i fyra olika kategorier. Nathalie Torstensson, områdeschef för Måltid & Lokalvård, vann kategorin bästa måltidschef i Sverige.

Motiveringen var ”Sprudlande entusiastisk, grymt kompetent. En måltidschef som förvandlat den kommunala kostverksamheten till ett nav som samlar politiker, tjänstemän och lokala producenter kring en gemensam ambition: Att servera landets bästa, offentliga måltider.”

– Priset är ett resultat av all personals engagemang och arbete. Utan deras förmåga att implementera nya idéer hade detta aldrig fått fäste och blivit så här bra. Jag är så glad och stolt över vår utveckling av måltiderna i Lidköpings kommun säger Nathalie Torstensson.

– Varje dag gör personalen ute i köken ett enormt arbete och jag vill ge all personal inom måltidsenheten en stor eloge för deras framåtanda och vilja att tänka nytt och se nya möjligheter inom alla de områden som påverkar en måltid avslutar Nathalie Torstensson.

Lidköpings kommun var även nominerade i kategorierna Årets Förskolekock (Marja Palm, Råda Mosse förskola), Årets Förskolekök (Råda Mosse förskola) samt Årets Seniorkock (Kerstin Persson, Bäcklidens äldreboende).