Gå direkt till Nyheten (Hiphop för barn på lördag!)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 november 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Hiphop för barn på lördag!

Publicerad tisdag, 08 september 2020, 14:56 av Redaktionen

Musiksagor om vänskap, trafikregler och att våga ta sin egen väg. Hiphopparen Jompa är något av en mästare på att ta med sig barnen i fartfyllda, roliga och lärorika berättelser. På lördag kommer han till Lidköpings Folkets Hus för två föreställningar.

Meritlistan innehåller bland annat fyra populära barnalbum, en barnbok, en lång rad musikvideos, ljudboken ”Lär dig rappa” och samarbeten med bland andra Babblarna och Nassim Al Fakir. Till helgen startar hans Sverigeturné med Folkets Hus och Parker och när september är över har han hunnit besöka tolv orter i Västra Götaland.

Föreställningarna passar barn i åldrarna 3-8 år och är 35 långa. I Lidköpings Folkets Hus på lördag är starttiderna på de båda föreställningarna 14 och 16 – och biljetter finns att köpa för 50 kr på www.folketshus-lidokping.se.