Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad onsdag, 02 september 2020, 14:04 av Björn Smitterberg

Uppdateras varje vecka. Uppgifter från Bolagsverket.

Tidigare veckor – klicka till Näringslivssidan

Lidköping

Lidköpings Thaimassage AB
har bildats med adress Karlagatan 32 C för att driva thaimassage och restaurang. Företaget leds av Nudang Hanma, Lidköping.

Pakakuls Städ och Allservice
har bildats på Kinnegatan 27 A för att erbjuda städning, trädgårdsskötsel m m. Innehavare är Pakakul Tesrakaeo, Lidköping.

Lovene Gräv & Trädgård
har bildats på Lovene Råsen 1 för att erbjuda trädgårdsanläggning, grävarbeten och andra trädgårdsarbeten. Innehavare är Gunnar Daniel Karlsson, Lovene.

Götene

Bridgemoor AB
har bildats på Baldersgatan 10 för dataprogrammering och underhåll av data utrustning. Företaget leds av Marcus Josef Brohede, Götene.

Skara

Miltonbolagen AB
har bildats med adress Marum Nyholm 2 för att driva åkeri. Företaget leds av Johanna Emelie Karlsson, Marum.

Vara

Tråvadsbro Fastighet AB
har bildats med boxadress i Vara för att äga och förvalta fastigheter. Företaget leds av Bengt Josef Svante Andersson, Längjum, och Jimmy Claes Stefan Svantesson, Tråvad.

Malins Hälsolund
har bildats på Varavägen 18 i Stora Levene för att erbjuda homeopatiska behandlingar. Innehavare är Malin Petra Lundin, Stora Levene.

Vänerfast Holding AB
har bildats på Backsippegatan 10 i Kvänum för att äga och förvaltafastsigheter, företagsandelar m m. Företagt leds av Irene Marianne Andersson, Kvänum.

Grästorp

Gaeya Music and Lifestyle AB
har bildats på Flakeberg Passegården 1 för scenframträdanden och webb-baserad musikdistribution, samt hälso- och miljöseminarier med försäljning i samma områden samt via näthandel. Företaget leds av Sandra viktoria Zackrisson, Flakeberg.

AntLin AB
har bildats på Tengene Kvarnbacken 1 för event- och försäljningsverksamhet inom idrott, hobby och äventyr. Företaget leds av Anton Sandsjö och Line Katarina Louice Uppström, båda Tengene.