Gå direkt till Nyheten (Förlorar inkomster på 4 miljoner genom coronan)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Förlorar inkomster på 4 miljoner genom coronan

Publicerad måndag, 31 augusti 2020, 11:20 av Björn Smitterberg

När Kultur- och Fritidsnämnden (KFN) möts senare i veckan kommer den att få ta ställning till den ekonomiska utvecklingen. Bl a står i materialet:
– Förlust i intäkterna på grund av coronaepidemin beräknas överstiga 4 miljoner kronor. Uteblivna arrangemang och främst utbudet i Stadsträdgården har dock minskat utgifterna och förvaltningen kan trots de stora förlusterna i intäkter redovisa ett överskott i verksamheten.

Det framgår även att det ännu är oklart hur coronasmittan påverkat bokning av lokaler för motion och idrott. När det gäller den största anläggningen – Sparbanken Lidköping Arena – ligger förlusten i intäkter på drygt en miljon.