Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad onsdag, 26 augusti 2020, 13:46 av Björn Smitterberg

Uppdateras varje vecka. Uppgifter från Bolagsverket.

Tidigare veckor – klicka till Näringslivssidan

Lidköping

FilmStyle Productions Sweden
har bildats med adress Finnebodavägen 36 för verksamhet inom film, foto, video och TV, animering och en rad tjänster förknippade med de nämnda. Innehavare är Carl William Petersen, Lidköping.

Grästorp

Rescyou AB
har bildats på Plogvägen 10 för att bygga, erbjuda konsultationer och service av utryckningsfordon, samt försäljning av tillbehör. Företaget leds av Martin Daniel Schmidmeir, Flo.

M Bergström Bygg i Grästorp AB
har bildats med adress Tengene Ingrid Silverbjälkesgård för att bedriva byggnadsverksamhet. Företaget leds av Anders Magnus Bergström, Tengene.

Vara

Karlsson Winberg Isolering AB
har bildats med adress Vidhemsgatan 33 i Vedum för arbeten med isolering och ventilation. Företaget leds av Gustav Christian Karlsson, Vedum, och Lars Niklas Wirtberg, Vara.

Svahn & Company AB
har bildats med boxadress för att erbjuda konsulttjänster inom fastighetssektorn samt förvalta värdepapper. Företaget leds av Helena M Lundström Svahnqvist, Lexington, USA, och Catrin Ulrika Helene Alexanderson, Skärv.

Skara

Hälta Tälta i Skara AB
har bildats på Sturegatan 8 B för att hyra ut och sälja tält med tillhörande utrustning, samt evenemangsutrustning, utföra budtransporter och personaluthyrning samt förvalta egendom. Företaget leds av Anders Richard Persson, Skara.