Gå direkt till Nyheten (Trädgård i Hällekis lockade stor publik)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 09 augusti 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Trädgård i Hällekis lockade stor publik

Publicerad måndag, 27 juli 2020, 11:12 av - Inskickat material

I helgen som var bjöd Christian Johansson in till visning av sin trädgård mitt i Hällekis. Och det blev ett populärt utflyktsmål som drog till sig trädgårdsintresserade och kaffesugna från stora delar av regionen.

– Det kom nästan 600 personer totalt, många fler än förväntat, säger Christian Johansson. Då vi måste begränsa antalet besökare till 50 personer blev det ibland lite kö utanför. Och jag fick baka flera syltgrottor för de tog slut!

I trädgården kunde besökarna också handla fröpåsar, småplantor och andra trädgårds- och design-tillbehör, samt se demonstration av stenhuggeri. Allt under musikalisk underhållning på ett flertal instrument.

– Jag vill tacka alla de som medverkade till den fina stämning vi fick njuta av under helgen, såväl utställare som deltagare. Detta ger mersmak, så planer för framtida event har redan börjat gro, meddelar Christian Johansson.

/text och foto: Cissi Thorell

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *