Gå direkt till Nyheten (Bilister rapporterade – hotade på 44:an)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 26 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Bilister rapporterade – hotade på 44:an

Publicerad måndag, 20 juli 2020, 08:03 av Björn Smitterberg

Det är flera oklara omständigheter i fallet, men poliser har upprättat en anmälan om olaga hot om en händelse i trafiken på 44;an.

Larmet kom till Polisen strax före 20 på söndagen. det gällde en bilist som skall ha varit förföljd av en annan bilist, och på olika säött blivit hotad av den förföljande. Hoten skall ha skett genom körning och med gester. Men närmare än såframgår inte av uppgifterna nu på morgonen. Bilarna – båda två – stoppades av poliser i Skälvum på riksväg 44.

Lite senare på kvällen skadades en person vid en trafiklycka på 10p4:an vid Munkatorp. Skadorna bedöms som lindriga. Bilisten körde av vägen.

Sent på söndagskvällen ringde en person och meddelade att det förmodligen var en stulen båt som lagts i Jäleviken. Poliser konstaterade att båten var anmäld stulen och båten har nu lämnats till sin ägare.