Gå direkt till Nyheten (Misslyckades ”ragga” tjej, slog henne)

 
 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. 29 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Misslyckades ”ragga” tjej, slog henne

Publicerad söndag, 28 juni 2020, 08:55 av Björn Smitterberg

Här är rapporter från Polisen i västra Skaraborg.

Ett hundratal personer samlades på parkeringsplatsen vid Sparbanken Lidköping arena på lördagskvällen. Bl a passerade även en tävling där man körde Vänern runt. Inga ingripanden behövdes.

19,21 Skara: En man i 35-årsåldern grips efter att med kniv hotat flera andra på Hötorgsgatan. Mannen misstänks ha varit narkotikaberusad. Han anhölls senare av åklagare.

22,30 Kvänum: Bråk om hunbd. Tre personer var inblandade i ett bråk om vem som  äger en hund. Det övergick i bråk där en slog en av de andra. Även ett försök att köra på en person med bil har vittnats om. Situationen var rörig och är inte helt klarlagd.

23 Lidköping: Intrång på Framnäsbadet. Badare avvisades från poolområdet.

02,22 Götene: På Lidköpingsvägen blir en man slagen av två andra utanför en av restaurangerna. Fick skador i ansiktet. Okända förövare.

04,53 Lidköping. På en nattöppen snabbmatsrestaurang börjar en man göra ”raggningsförsök” mot en kvinna. Han uppför sig dock på ett sätt som gör att kvinnan ger mannen en örfil. Mannen svarar med ett knytnävsslag i ansiktet på kvinnan. Han slår även kvinnans väninna. Mannen ej anträffad-

3 kommentarer på “Misslyckades ”ragga” tjej, slog henne”

 1. Helene Gustavsson skriver:

  Nu är det banne mig på tiden att göra något åt dessa marodörer. De här varit runt på olika ställen och stökat, i stort sett varenda helg. Nu i helgen var det stor samling av ”motorentusiaster” i Dalarna. Enl. Aftonbladet var det fylla, oväsen, urinering över allt och ofredande av folk. Motorintresset tycks vara av sekundär art, det stora intresset verkar vara att ställa till jäkelskap. När det dessutom pågår en pandemi, undrar man ju om de över huvud taget har några hjärnceller kvar. Man blir trött på, att raggarna tycks få bete sig hur som helst utan efterräkningar. Beslagta bilarna och låt de lösa ut dem för tio papp eller nåt, eller ännu hellre, ta körkortet. Då kanske det skulle bli slut på det här. Det är för jäkligt att vanligt folk ska få sin sommar förstörd av dessa förvuxna barnrumpor.

 2. Lillan skriver:

  100tals samlades på arenans p-plats man kan undra varför inte polisen skingrar dem eftersom 50st är max i coronatid? Vad är det folk inte förstår???

 3. Yolabero:-) skriver:

  Va ska polisen göra där eller? Vi har fullt med våldtäkter,droger,våld mord etc etc :)

Kommentarerna är stängda