Gå direkt till Nyheten (Lidköpings pride-vecka sker på nätet)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 maj 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lidköpings pride-vecka sker på nätet

Publicerad torsdag, 25 juni 2020, 13:11 av Redaktionen

Årets Pridevecka i Lidköping genomförs i år på digitala kanaler.

Föreningen Lidköping Pride kommer dock att arrangera någon typ av aktiviteter under veckan, men det är i planeringsfasen.

– Vi anpassar oss till de nya förutsättningarna och gör det bästa av situationen. Vi flyttar stora delar av engagemanget och drivet som finns, in i sociala medier denna gång, säger Maria Synnerdahl, arbetsledare och ungdomslots i Lidköpings kommun.

Prideveckan pågår mellan den 7 och 12 september och kommer bland annat att bestå av några nedslag i from av filmklipp i den kommunala organisationen för att se hur man jobbar med hbtq-frågor och inkludering.