Gå direkt till Nyheten (Till sjukhus efter grannbråk)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 31 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Till sjukhus efter grannbråk

Publicerad söndag, 21 juni 2020, 09:12 av Redaktionen

Två grannar började på lördagskvällen att slåss. En fick föras i ambulans till sjukhus.

Det hände i en ort i trakten av Vara på midsommardagens afton att ett par grannar blev ovänner. Det övergick i kraftigt slagsmål och en fick alltså tas om hand i ambulans och föras till sjukhus för kontroll. Det är inte känt vad bråket handlade om, men de båda inblandade männen har anmält varandra för misshandel.

På en annan plats utanför Var var det under midsommardagens kväll och natten till söndagen en fest ute på ett fält. Polisen fick vid två tillfällen tysta ned festligheterna då grannar stördes.

Ett ovanligt beteende – inte olagligt med ovanligt – fick poliser att intressera sig för en bil på riksväg 44 vid midnatt. Bilen stoppades och allt vr i ordning ända tills bilen kontrollerades. Det visade sig den hade sådana administrativa brister att poliserna tog registreringsskyltarna från bilen.