Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 augusti 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad fredag, 22 maj 2020, 09:46 av Redaktionen

foretag-bolagsverket-lopLidköpingsnytt presenterar veckovis de nya företag som registrerats vid Bolagsverket och som har säte i västra Skaraborg.

Lidköping

Pajoh AB
har bildats på Salebygatan 24 för att arbeta som konsult inom organisation- och ledarskap. Företaget leds av VD Pär Johnson, Lidköping.

Chioffchaff AB
har bildats på Månesköldsgatan 23 för att bedriva konsultverksamhet inom data och energiteknik, miljö och natur samt erbjuda utbildningar m m. Företagets leds av Jonas Lind, Lidköping.

Future View Konsult AB
har bildats på Majorsallén 29 Dför att bedriva bemanningsverksamhet med uppdrag som hyrläkare, undersköterskor och personliga assistenter. Företaget leds av Ammar Haj  Radwan, Lidköping.

Backlund fastigheter AB
har bildats på Mosstorpsvägen 20 för att äga och förvalta fastigheter samt konsultuppdrag inom bygg och fastighetsskötsel samt lackering. Företaget leds av alexander Mikael Backlund ekblom, Lidköping.

Skogsbo 1 AB
har bildats på Lindärva Skogsbo 1 för handel med fritidsprodukter samt konsulttjänster om ledarskap, kalkyler m m. Företaget leds av Stefan Ljunggren, Lindärva.

Assarson Förvaltning AB
har bildats på Nygårdsgatan 8 för handel med värdepapper, samt tillverkning och försäljning av fiskeutrustning. Företaget leds av Bo Tobias Assarson, Lidköping.

Karlssons Kontenta
har bildats av Beatrice Karlsson, Majorsallén, 24 B för konsumtverksamhet inom kommunikation, PR, marknadsföring och event.

Götene

Källby Rörservice AB
har bildats på Kvarnvägen 10 för att utföra VVS-arbeten samt utbildningsuppdrag i branschen, samt handel med värdepapper. Företaget leds av Jan Christer Mikael Gustafsson, Källby.

Vara

Evaldssons Industri AB
har bildats på Tegelbruksgatan 1 i Kvänum för att driva verkstadsinstustri med inriktning mot produktutveckling med bearbetning av stål och plåt. Företagets styrelseordförande är Bengt Marcus Nyman, Lidköping.

Industri Group West Sweden AB
har bildats på Tegelbruksgatan 1 i Kvänum för att äga och förvalta aktier. Företagets styrelseordförande är Bengt Marcus Nyman, Lidköping.