Gå direkt till Nyheten (Det finns att göra i helgen – och sommar)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 december 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Det finns att göra i helgen – och sommar

Publicerad fredag, 08 maj 2020, 09:00 av Björn Smitterberg

Destination Läckö Kinnekulle vill att vi ska utnyttja vår egen omgivning nu när vi i coronatider skall hålla oss hemomkring. Regelbundet utkommer ett nyhetsbrev med tips. Lidköpingsnytt återger det gärna.Detfinnsenheldelattbeseochsamtidigtföljermanjusocialaavståndsregler-

Klicka här för att se nyhetsbrevet.

Lidköpingsnytt rekommenderar även årets upplaga av turistinformationen – här finns många tips och möjligheter för hemester. Den finns gratis på turistbyrån och flera andra platser – inte minst vid turistföretagare och butiker.