Gå direkt till Nyheten (Polisens tisdag – olyckor och droger)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 31 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Polisens tisdag – olyckor och droger

Publicerad tisdag, 28 april 2020, 21:12 av Björn Smitterberg

Traktor med tungt släp i krock med personbil på E20.

09,38 Skara: Berusad omhändertas vid resecentrum i Skara.

14,34 Saleby: Bilist omhändertas misstänkt för rattfylleri. Provtagningen visar 1,48 promille. Föraren f. 1982 blir omedelbart av med körkortet.

17,34 Nossebro: Bil kör ned stolpe men tappar delar. Bilisten kör från platsen men bilen anträffas senare utan förare.

18,38 Skara: Vittne uppger att en bilist kör mot färdriktningen och uppträder berusade på Skaraborgsgatan. Polisen anträffar bilen i Skaras norra delar. Efter en stund kommer en man och en kvinna till bilen och kör i väg men stoppas omedelbart av poliser. Föraren, f 1953, visar sig vara nykter men har tidigare blivit av med körkortet. Han rapporteras nu för grov olovlig körning.

19,03 Håkantorp: Bilist kontrolleras och flraren visar sig vara drogad, ha narkotika och saknar körkort. Föraren är i cirka 45 år och en passagerare i 52-årsåldern misstänks för narkotikabrott.

19,58 E20 i höjd med Arentorp: Bil och trakter krockar. Ingen personskada. I samband med omkörning av en traktor med släp kommer en bil i kläm mellan traktorn och ett räcke. Olyckan orsakades av att traktorns draganordning gick sönder just vid omkörningen. Olycksfordonen bärgas från platsen och vägen har delvis varit avstängd. På släpet efter traktorn fanns en grävmaskin.  Foto: Westy bilden är klickbar till större format.