Gå direkt till Nyheten (Fotbollen försenas – enkelserier används)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Söndag 29 mars 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Fotbollen försenas – enkelserier används

Publicerad onsdag, 25 mars 2020, 21:47 av Redaktionen

Division 1-fotbollen i Sverige kommer att försenas åtminstone till maj månad på grund av coronaviruset. I dag kom beskedet att även de lägre förbundsserierna försenas och flera kommer att avgöras som enkelserie.

– Seriestart för division 2 herrar, division 3 herrar och division 1 damer senareläggs till sommaren (start mitten av juni) och dessa serier spelas som enkelserier med synkronisering mot distriktsserierna. Detaljfrågor kring exakt seriestart och spelordning återkommer till föreningarna i inledningen av april, skriver Fotbollsförbundet i dag.

När det gäller serier på distriktsnivå har distrikten själva att fatta beslut, men förbundets styrelse skriver mycket tydligt att den önskar att hela fotbollsverige har en gemensam inställning.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *