Gå direkt till Nyheten (Öppnar psykiatrisk mottagning i Lidköping)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 03 april 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Öppnar psykiatrisk mottagning i Lidköping

Publicerad tisdag, 10 mars 2020, 10:51 av Redaktionen

Arne och Camilla Åhlin öppnar en ny mottagning i Rörstrand.

Arne Åhlin, specialist i psykiatri, som under många år verkat i Lidköping och i Skaraborg inom öppen som slutenvård för Vuxenpsykiatrin och Barn- och ungdomspsykiatrin som startar en privat mottagning utan vårdavtal med Region VG. Han kommer ta emot patienter som söker en mindre och privat mottagning, de som vill vara säkra på att träffa en och samma specialistläkare i den utsträckning som behövs. Barn och ungdomar under 18 års ålder kommer inte tas emot utan hänvisas till andra vårdgivare.

Camilla Åhlin är beteendevetare med mångårig erfarenhet av rehabilitering, som nu under utbildning i KBT kommer ta emot utbildningspatienter under handledning, mot reducerad avgift.

Mottagningen konkurrerar inte med offentlig vård utan får ses som ett komplement för de som söker en mindre och privat mottagning med god kontinuitet till erfaren specialist läkare och till samtalsterapeut.

Företag kan sluta egna avtal för medarbetares psykiska hälsa. Föreläsningar om neuropsykiatriska funktionsvariationer bland medarbetare, stöd och kunskap för arbetsgivare, coachning och mentorskap erbjuds.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *