Gå direkt till Nyheten (MC-konsult breddar utbudet)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 11 augusti 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

MC-konsult breddar utbudet

Publicerad onsdag, 04 mars 2020, 15:51 av Redaktionen

Honda och Indian till MC-konsult!

Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Efter ett år i de nya lokalerna är det nu dags för MC-konsult att ta nästa steg i utvecklingen, genom att bli återförsäljare för Honda och Indian.

– Vi har haft ett fantastiskt år tillsammans med Triumph, och väljer nu att bredda oss med två nya märken. Att få tillbaka just Hondavingen på väggen känns som ett bevis på att vi gjort rätt satsningar de senaste åren säger Johan Kjellström, VD på företaget.
– Indian är ett riktigt spännande komplement och vi ser verkligen fram emot att jobba med ett traditionsrikt varumärke med mycket potential på den svenska marknaden.

Johan Kjellström och Mathias Brandt

Johan Kjellström ansvarar för försäljningen av Indian och menar att det är en brett program av både klassiska och moderna hojar, med hög kvalitet och fina detaljer.

Hondas 2020-modeller har redan stått ett par veckor på golvet, men nu byggs en ny fräsch avdelning i de utökade lokalerna. Mathias Brandt är märkesansvarig för Honda på MC-konsult:
– Att få representera ett sådant kvalitetsmärke känns väldigt tryggt”, menar Mathias Brandt.

Verkstaden blir auktoriserad för de nya märkena och förstärks med minst tre fordonstekniker.

Förutom Honda och Indian säljer MC-konsult sedan tidigare Triumph, där snart nya modeller kommer att finnas till provkörning.

I den gamla tändsticksfabriken på Kinnegatan i Lidköping finns även elmotorcyklar från Zero, Boss Hoss, mopedmärkena Peugeot, Rieju och Niu samt ATV från CF Moto.

 

På bilden står Johan och Mathias mitt i ombyggnationen

2 kommentarer på “MC-konsult breddar utbudet”

  1. Anders skriver:

    Bra jobbat!

  2. Stefan Forsberg skriver:

    Jätte kul att få tillbaka gamla Honda, Indian är ju tillbaka där allt startade med HD i begynnelsen! Så kul för motor staden Lidköping!

Kommentarerna är stängda