Gå direkt till Nyheten (Chefspost vid kommunen tillsatt)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 09 april 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Chefspost vid kommunen tillsatt

Publicerad tisdag, 03 mars 2020, 15:56 av - Inskickat material

Malin Bengtsson arbetar idag som tillförordnad verksamhetschef på Bygg och Miljö i Mariestads kommun. Hon har de senaste fem åren även varit bygglovschef. Malin Bengtsson har erfarenhet som byggnadsinspektör från både Mariestads och Falköpings kommun. I grunden har hon examen som högskoleingenjör med inriktning mot mark och husbyggnation.

– Malin blir en viktig spelare i lagbygget för att göra Samhällsbyggnadsförvaltningen ännu vassare i vårt uppdrag. Malins erfarenhet och kompetens kommer väl till pass när det gäller att utveckla vår dialog med exploatörer och näringsliv. Vidare är jag övertygad om att Malins personliga egenskaper som chef kommer passa väl för byggenheten och förvaltningen som helhet, säger Urban Olsson, förvaltningschef Samhällsbyggnad.

Malin Bengtsson tillträder i juni.

___________
Pressmeddelande