Gå direkt till Nyheten (Kidnappad kvinna hittad i Lidköping)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Kidnappad kvinna hittad i Lidköping

Publicerad torsdag, 20 februari 2020, 11:08 av Björn Smitterberg

På onsdagen anmäldes att en kvinna i Lerum av allt att döma blivit kidnappad – misstänkt människorov enligt juridiken. I natt har poliser anträffat kvinnan i Lidköping och en man i hennes sällskap har anhållits.

Polisen lämnar kortfattat uppgifter in händelsen, men uppger att utredningar under onsdagen och natten till torsdag ledde spåret  till en plats i Lidköping där kvinnan hittades. Här fanns också en man som nu är anhållen misstänkt för människorov. Mannen är i 35-årsåldern och finns i Polisens register sedan tidigare. Kvinnan är i 25-årsåldern.

Kvinnan har inga allvarliga skador av händelsen, och har kortfattat kunnat förhöras. En bil som polisen sökt efter har också hittats och ska nu genomgång teknisk undersökning.

Polisen nämner inget om hur utredningen ledde till Lidköping och lämnar över huvud taget inte fler uppgifter.