Gå direkt till Nyheten (Elva krogar i årets restaurangvecka)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 09 augusti 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Elva krogar i årets restaurangvecka

Publicerad fredag, 14 februari 2020, 16:14 av - Inskickat material

Årets Restaurangvecka kombinerar mat och kultur

När Restaurangveckan i Lidköping firar 5-årsjubilem sker det återigen under vecka 8, den 17–21 februari. För femte året i rad går Lidköpings restauranger samman och erbjuder spännande och god mat till extra bra pris.

– Konceptet är detsamma sedan starten, d v s varje restaurang erbjuder en tvårättersmeny som är skapad för Restaurangveckan där gästerna kan välja mellan tre förrätter och tre varmrätter, skriver Magnus Franzén vid Tillväxt Lidköping i ett pressmeddelande.

En nyhet för i år är att Restaurangveckan sammanfaller med Vinterkalaset. Förhoppningen är att de båda evenemangen ska hjälpas åt att dra publik. Att de kulturellt intresserade passar på att även äta en bit god mat.

Deltagande restauranger är:

The View,
Stadshotellet,
Josefs,
Italia,
Bakgårn,
Thaihouse,
Troja,
Pinchos,
Mellbygatans,
Cyrano och
Santorini.

En ny bekantskap i sammanhanget är grekrestaurangen Santorini. Nya jämfört med ifjol är också Pinchos som nu gör comeback.

Restaurangveckan arrangerades av de medverkande restaurangerna tillsammans med Tillväxt Lidköping AB och Lidköpings Handelsråd. Syftet är att locka ut människor, få dem att pröva ny mat och nya restauranger, träffas och ha kul.