Gå direkt till Nyheten (Insändare: Bada i stället för att busa)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Insändare: Bada i stället för att busa

Publicerad torsdag, 13 februari 2020, 18:42 av Insändare

Busungar, Badhuset är billigare aktivitet än att förstöra.
Det skriver Alexander i en insändare.

Till er som valde den rätt udda sportlovsaktiviteten som gick ut på att sabotera på järnvägen, hoppas ni tyckte det var värt priset. Jag vill informera er om att ni hade kunnat haft betydligt mer skoj till betydligt billigare pris om ni istället hade gått till Badhuset och att prova sjöjungfrusim på Badhuset istället för att gå omkring och ta sönder saker. Det hade bara kostat 50 kr, det ni gjort kommer kosta er betydligt mer. Det blev ett onödigt dyrt sportlovsfirande för er, som även drabbar oss andra. Ni får vara tacksamma över att ni inte fick några personskador eller liv på ert samvete.

Det där med Sjöjungfrusim lät intressant, det vill jag testa som kille.

En som vill vara en sjöljungfrukvinna