Gå direkt till Nyheten (Bröderna Norberg tar sin show till Lidköping)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 10 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Bröderna Norberg tar sin show till Lidköping

Publicerad onsdag, 12 februari 2020, 08:37 av Redaktionen

Den 27 mars besöks Folkets Hus i Lidköping av parodibröderna Emil och Daniel Norberg, när de sätter upp Nytt, gammalt och stulet – en blandning av nytt material, gamla favoriter, sketcher, musik och parodier. Dessutom kommer de bjuda på exklusivt material från 2020 års Melodifestivalenparodier, som endast kommer att visas under turnén.

— Det ska bli så himla roligt att komma till Lidköping. Både stan och vi är ju från Västra Götaland. Därför ska det blir lite extra roligt och skönt med en publik som förstår vad vi menar när vi pratar om till exempel vilken “rejäler” utmaning det är att få bort allt skräp och “gammelt bôs” som blir kvar efter en inspelning. Dessutom kan vi ju kanske hinna spana in Läckö slott. Vi överväger faktiskt på riktigt att bygga ett litet slott i skogen hemma i Uddevalla och behöver lite inspiration Emil Norberg i ett pressmeddelande.

Bröderna är numer en del av den svenska humorhimlen och de har nått stora framgångar på Youtube och TV. Sedan 2014 har deras årliga melodifestivalenparodier ofta varit med på listan över de mest visade YouTube-klippen i Sverige.

I Nytt, gammalt och stulet kommer de ta med publiken bakom kulisserna och berätta om hur allting startade 2013. De bjuder också på exklusivt innehåll som bara kommer visas under turnén. Turnén består av 18 stopp runt om i landet med premiär i hemstaden Uddevalla den 21 mars. Med sig på turnén har de gitarristen och ensamorkestern Robin Ahnlund.
_________________

Biljetter.